Dragi razumni ljudi, mislim da je ovo odlicna prilika da se malo poguraju stvari u nasim drustvima po pitanju odnosa prema kanabisu. Ako ne u pragmaticnom smislu (mislim na menjanje zakona) onda bar neformalnim stavom prema uzivaocima ove supstance. Ja sam licno jako zainteresovan da sa mozda neke strucne strane dajem odredjene komentare na tu temu....a inace sam 4 godina FASPER-a (Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju) smera Prevencije i resocijalizacije lica sa problemima u drustvenom ponasanju....elem primarne grupe sa kojima radim su delikventi i narkomani tako da mislim da imam dobre reference za takvu jednu pricu... medjutim pre gostovanja tim ljudi koji bi prezentovao ove stvari mora jako dobro da se pripremi (mislim na uzimanje u obzir svih faktora u kojem se nase drustvo nalazi) i strateski da pristupi problematici... e sad neznam da li je potrebno da budemo kao neki clanovi organizacije (jer je to obicno forma koja mora biti ispunjena kod javnog mnjenja).... da neduzim ... dalji predlozi i sugestije