Tema: Ekologija?
View Single Post
Old 09-18-2007, 17:45   #8
GreenMan
Grizem beton,zvacem armaturu

GreenMan's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

Quote:
Originally Posted by b r a i n c h i p View Post
I onda dodje amer i opali nuklearku da vidi ako je sto bolja od one zadnje sto je opalio... Kontaminirane cestice dolete zrakom za par godina i ode u ***** i trava i livada koju smo spasili od vrecice cipsa... Ljudi dobivaju rak pluca udisuci radioaktivne pizdarije iz zraka, pa se mi jadnici borimo protiv cigareta i pusaca jer kao oni su krivi...

Svrha ovog mog blesavog posta je da vam docaram koliko je problem ekologije tezi od vrecica cipsa na cesti ili papirca od zvake na livadi... I koliko smo mi pojedinci kojima je stalo zapravo jadni i nemocni po tome pitanju...

Mozes i tako da gledas na stvar.Ali po meni to je pogresan pogled.Zamisli kad bi svako od nas bacao sta stigne gde stigne?Hmmm Kada bi svako uradio ono sto je u njegovoj moci bilo bi nam mnogo,mnogo bolje.Pojedinac je itekako mocan,samo ako se stvar usmeri na pravu stranu...Pa revolucije su kretale od pojedinaca i njihovih dela...velika naucna dostignuca takodje...Jeste da se priroda zagadjuje na raznorazne nacine,ali moj je stav da svako od nas treba da uradi ono sto moze.Pa makar to popravilo situaciju i za 0,0000001 %.Danas ja,sutra ti,prekosutra nas troje,pa petoro...Znam da zvuci kao utopija,ali ja jednostavno ne mogu da zamurim na sve i ponasam se kao da ce posle mene propast sveta.