View Single Post
Old 09-18-2007, 17:36   #10
GreenMan
Grizem beton,zvacem armaturu

GreenMan's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

Quote:
Originally Posted by Be_HappY View Post
Ljudi aj nemojte da smo pichkice... ja bih ishao i sve bi bilo ok samo mi trebaju jos bar dvojica koji dovoljno znaju o ovome (bar ko ja... a to nije preterano teshko)...
Ne radi se o tome jel neko pichkica ili nije.Ovde ima ljudi koji gaje vutru vec godinama.A to je ozbiljan rizik.posledice toga mogu biti izuzetno ozbiljne.Hoces da kazes da je neko ko toliko rizikuje pichkica?

Pitanje je mnogo kompleksnije i ozbiljnije nego sto izgleda.Kao sto kaze Inq koji ce to grower da se pojavi pred kamerama?Mislim...Drga stvar ne moze da se pojavi bilo ko u ime Vutra Organizacije.Nije problem da se pojavi bilo ko dovoljno normalan i pristojan pa da spomene i Vutra.org,ali da se pojavljuje u ime same organizacije moze samo neko ko ce zaista biti u stanju da izvuce pozitivne efekte.Taj neko mora kao prvo da izgleda pristojno,da se ponasa pristojno,da po mogucstvu bude visoko obrazovan,da zna o cemu prica,da ima cistu proslost i da zaista podrzava legalizaciju,a ako je moguce pri tom da nije bas veliki uzivalac.Zaista ovo moze da zvuci da su nedostizni uslovi,ali bolje je cekati takav momenat nego da ode bilo ko pa da napravimo korak u nazad.Ja se licno npr. (uh ala sam skroman :) ) uklapam u vecinu uslova ali nema sanse da se pojavim tamo iz vise razloga.Kao prvo zato sto sam grower.Drugo neki clanove porodice su mi,recimo,javne licnosti i ja jednostavno ne mogu da dozvolim sebi da eko zloupotrebi mene da bi njima naskodio.Treca stvar je da sam ja,kao i svi ovde,entuzijasta i da sem licnog zadovoljstva nemam nikakve koristi od cele ove price.A od neceg moram ziveti.Zamisli da ne prodje sve kako treba pa da budem okarakterisan kao narkoman.Mozda izgubim posao,mozda ne budem mogao da nadjem drugi pristojan....Gde i sta da radim?Od cega da zivim? Sve ovo sto sam napisao za sebe vazi podjednako za sve nas ovde.U tome i jeste najveci problem.Zato treba biti strpljiv i naci kvalitetnog i ozbiljnog predstavnika.A dok se to ne desi,podrzavam sva pojavljivanja i reklamiranje Vutra.org,ali niko ne moze govoriti u ime same organizacije dok svi ne odlucimo tako.Ja protiv ideje nemam nista,naprotiv podrzavam je.Ali dok se ne steknu uslovi...bice tesko...