Zadnje riječi kod mene ova što muca kaže So I feel aaaa very blessed,malo skroz zamuca kad je izliječena

inače trokira ko nedaj bože pokvarena ploča. i onda crno i kraj ide kao kod svakog filma ono ko je šta radio kamera redatelj ***** palac profesionalac i ostalo.
Ko zna šta se tebi desilo kod downloada .
Evo splitat ću zadnjih par minuta od ovog djela sa ženskom pa ti spremim link pa ti onda nađi gdje tebi prekine i spoji onda sa svojim .avi .U stvari dotjeraj do ovog djela koji ti ja spremim to izreži i spoji s mojim djelom.
Ja koristim ovaj nekakav Allok splitter i joiner jednostavno za koristiti a možeš u desetinku odabrat odakle ćeš da izrežeš djelove koje kasnije opet možeš spajat kako hoćeš .Evo samo malo da odradim pa će da ti stigne šta ti fali i linkovi za ovaj Allok joiner i spliter ako nemaš odakle ćeš skinuti .
Evo ga link za skinuti zadnjih 1min:56 sec ili ako ti počinje s istog mjesta kao i u mene a trebalo bi nije se valjda toliko sranje moglo desiti kod downloada, ovo ti onda ide od 01h:25min:40.5sec .
Ovdje su ti ovaj joiner i splitter:
Code:
http://rapidshare.com/files/55763904/All_AVI_joiner_spliter.rar
Starije su verzije ima i novijih dosta samo ja nisam skužio bio kad sam tražio ovo ali rade odlično i bolje možda radi nekih gluposti da skineš ove da en bi nešto zajebavalo što se tiče verzija npr. onaj HJ split za splitat fajlove neće da spoji verzijom 2.3 što je splitano s 2.2 nigdje veze novija verzija nije kompatibilna nešto sa starom.
Najbolje uzmeš taj svoj avi kakav jest otvoriš ga splitterom i natjeraš do 01:25:40.5 s onim slajderom prvo pa u desetinku ga natjeraš s onim strelicama ,odabereš znači od početka do 01:25:40.5 da ti splita i baci u neki folder onda uzmeš onda taj komad veliki što dobiješ s joinerom on ide sve do ovih posljednjih 1:56 filma koje sam ti gore uploado na onaj link i njih isto staviš u joiner kao drugi dio i onda to spojiš sve u jedan i eto ponovno imaš jedan avi ,gledaj gdje ga sprema da ne budeš tražio po disku i imaš cjeli film , i saksofon sviri fino dok ide kraj i ona slova.