Ja sam skinuo sa ovog direkta i nema problema komp radi normalno nema nikakvih beštija da mi se uvalilo,a i skeniro sam komp već 2 puta od onda ,iz čista mira skeniram jer sam žešći paranoik što se tiče tih spyware i ostalog .A imam NOD32 2.7 onaj trial na +16000000 dana crackirano ali radi i update definicija i sve mu opcije rade kao full verzija,znači radi non stop u pozadini sve promatra, onda imam Uniblue Pwer suite to su microsoftovi partneri i u tome imam jedan od boljih antispyware Uniblue erasre onda imam AVG ono varam ga za licence kod od nedavno kad je izašla nova verzija ali radi svaki put iza update samo ponovo kod mu upišeš i radi sve i resident shield .Onda imam Spybot onaj freeware radi m update svako par dana čima izađe ,taj moram ručno,i Lavasoft Adware SE pro isto ručno i imam još i Windowss defender ,mislim onoako ovi ne skontaju da nešto ima onda jebat i kopmjuter i ove sve programe ,normalno ništa od ovih nije 100% uvijek ima nekih tih živina .Uglavnom komp radi ,a taj Kaspersky znam isto da je pravo dobar program kao i NOD ,kod njega je ono sve u kompletu i antivirus i spyware i šta ja znam šta sve još nema samo vjerojatno da si ga natjero da radi punim pa onda neda na određene sajtove da se spojiš,a bez razloga .Ustvari razlog je neki ali ko zna šta najvjerojatnije da nije ozbiljno nešto nego možda program jednostavno ima rigorozne mjere pa neda da uđeš.