Quote:
Originally Posted by 1mc
Ja preporučam toplo svima da ne padnu ni da ne završe kod suca... ! Znam da je ozbiljna stvar ali nikome to ne treba ! Pazite se
|
dobar savjet,sad necu past! ;)
mislim da to nebi bas urodilo plodom, jer nema potvrda od vutre nikaku pravnu tezinu,mislio bi sudac da ga sprdas,prije bi iso na neku vrstu osobne pisane(pa i usmene) izjave u kojoj svako individualno pojasni zbog kojih razloga on koristi marihuanu(+bilo koji moguci poremecaj(pozeljno fizicki)za koje se inace marihuana koristi),te pojasni zbog kojih razloga ne bi prodavao-fino sa cinjenicama,referencama,makar da pokazes da si odgovoran korisnik,a ne ovisnik i kriminalac)
taka izjava bi i bolje dugorocno djelovala nego univerzalna potvrda sa vutre koju bi uskoro svaki posteni diler nabavio ak se pokaze korisna,jer bi uskoro svaki sudac bio uskoro svjestan sirokog spektra razloga upotrebe i primjena kanabisa,te neunistenosti mozga i kvalitetnu educiranost korisnika o tome zasto sta rade i zasto drugo(prodaju) ne bi nikad radili.
ono uzas da padnem za prodaju sam jer imam 2 keta jer sam posebno spakovo 2-e sorte,itd... mislim da se to da objasnit ,mora