I mene isto jebo mater samo što nisam plako kad sam vidio tu žensku a nisam uopće takav da me mogu nečim rasplakati ko neki ono rasplaču se zbog nekih srceparajućih scena u filmovima ,čak šta više riga mi se na to bljak,ali ovdje se radi o stvarnosti i ova ženska ,vutra joj pravo pomaže protiv onog mucanja,i to ono nije obično mucanje ono je pravo trokiranje u mozgu ,a ženska mora da ide da sređuje vutru po kojekakvim parkinzima. Mislim da joj nakon što je prikazan ovaj film ne preostaje ništa nego da šiba za Kanadu ili neku normalniju državu u SAD,jer tamo gdje živi ne priznaju takvu upotrebu kao u Kaliforniji i lako bi joj idioti mogli oduzeti djecu iako je 10 puta sposobnija da za majčinske dužnosti kad je naduvana nego onako cjela desan strana joj napola oduzeta i muca svako drugu riječ razvlači po 10 sekundi,mogu mislit šta joj djeca misle pogotovo ono dvoje mlađih možda misle da ih mater straši.Još će đubrad federalna reći da je lagala ono kad muca da je odglumila i da je obična narkomanka i srat će kako postoje propisani lijekovi,i džaba idiotima pričat kako su ljudi probali sa svime i ne pomaže ništa ni približno ko dobra vutra .
Last edited by cannebosanac : 09-07-2007 at 02:27.
|