Haludze
Pozdrav.
Ne bi se bas reklo da sam apsolutni pocetnik,jer dosta sam informisan o drogama(pratim vas sajt).Najjace sto sam iakada koristio je vutra.Pa bi me zanimalo sledece.
Za jedan praznik u jednom klubu u bg sam bio sa jednim prijateljem.I tako zezali smo se i sl...Za susednim stolom likovi prave spravu.Eh sad pozovu oni nas na dim.Bilo nas je 4 koji smo pusili jednu spravu.Ok ukus malo hvata u glavu.Takodje ja nisam to vece pio alkohol(resio da batalim ::histerija ).I kad sam seo sve je pocelo.Prvo me "uhvati " do jaja.Znaci cujem kako se zvuk odbija od zid i direktno u moje usi.Pa ja sam izlazim iz svojih usiju i letim sa zvukom ~~ .Pa se odbijam od zidove i prelecem.Pa me malo pusti.A srce da iskoci iamo sam puls preko 200(ne toliko bas ali...)Mislio sam da cu da umrem od srca...Onda ustanem i odem da se umijem u kupatilu i kako sam pustio vodu tako se slivam niz slivnik u cev ::tojlet .Ma uzas trip.Onda sam pao i udario o plocice ali mi nista nije bilo.I na kraju tripjum neku hitnu pomoc(posto su hteli da je zovu zbog mene) ali tripujem kola koja lete u vazduhu onako smanjena uzas...I kad me je pustilo onda takav stond.Nisam ruke mogao da pomerim.A ortak je pio i zezao se i samo seo i bacio peglu.Ja sam ga doveo kuci posto nije mogao da hoda.Nicega se neseca...
Eh sad mene zanima jel zna neko sta je bilo u toj vutri?Jel ima neko predstavu,bas bi me zanimalo...
|