Zvala se Marica.Seme je veoma krupno i 90 posto nikne.Marica je bila visoka 1m i siroka oko 50cm.Glavno stablo je debljine bilo oko 2-3cm ali zato je bila veoma bujna tako da je imalo mnogo listova i mogucih hedova.Posadio sam je s ortakom 18.marta i iznikla je 22.marta,seme smo nasli tako sto sam kupio 2 keta ganje od nepoznatog dilera ali ispostavilo se da je sve bolje nego sto treba.Evo slike...Poceo sam da je slikam na nekoliko dana od 4 aprila...to be continued
Ovo iznad je 4.april i Marica ovako igleda.
Ovo iznad je 9 april,sad znamo da biljka namerava da raste...
15.april-Njen prvi sprat listica...hehe
20.april-Lisitci su joj porasli i znamo na cemu smo...
24.april-Nagli porast biljke i njenih listova,sto znaci ima nade...bice nesto od ovoga...
3.maj-Nasa velika greska,ja odlazim u grad a drug kod babe i dede,i biljka ostaje nezalivena u periodu od 24.aprila do 3.maja...te veceri smo je zalili...
14.maj-Opet nismo bili deset dana da se brinemo o njoj,medjutim,kao sto se vidi iznad ona se oporavila i porasla 4 cm...veliko je bilo to iznenadjenje...
15.maj-Nema vise igre sada je obilazimo svaki dan,i evo iznad kako izgleda dan kasnije...
17.maj-Ipak smo jedan dan preskocili,ali grane su se neverovatno izduzile....
20.maj-Evo je 3 dana kasnije,razvija se i napreduje veoma brzo...Nisam zadovoljan izgledom...nekako je zlabuskasta i grane su joj dugacke a tanke...jbg
26.maj-VOLIM JEE,6 dana nismo je zalivali,i na opste iznenadjenje umesto naseg misljenja da se osusila ona je naprotiv porasla 5 cm i dobila 2 nove grane...na slici se to ne vidi jer je slikano iz pticje perspektive...
2.jun-Pogledajete samo koliko su siroki ti listovi,to me je najvise obradovalo na ovj biljci...
15.jun-Slika iznad je 2 po redu iz meseca juna,jer smo je samo 2 puta slikali..ali pogledajte je zna se ko je sta...ona je na slici visoka 90 cm i dosta zbunastaa...hehe
8.jul-Dragi gledaoci ovo je poslednja slika moje Marice jer ju je 9 jula jedna baba isekla.To bi bila moja ganja ove godine,moja prva biljka koja je tragicno zavrsila svoj zivot...O drugoj biljci(Valeryy) koja je jos uvek u rastu ce informacije doci kada je oberem...hvala na vremenu...peace & respect