View Single Post
Old 08-28-2007, 15:02   #3
kanehbosem

kanehbosem's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

meni je to najjači film za pishonaute
gledo ga tri puta, mogo bi opet,
btw o ayahuasci ima predobra knjiga kozmička zmija od jeremy narbya knjiga je puna podataka i iskustava o ayahuaci, nemoš vjerovat šta se sve tamo nalazi.
zapravo, kroz čitanje te knjige sam shvatio da je svaka upotreba haluciongena, psihodelika enteogena ili kako god nazvali, promašena ako nije praktična,

tako je neko pleme u amazoni pijenjem ayahuasce došlo do znanja o tome kako spraviti neki otrov od kojeg ne umiru ljudi, ali uginu životinje a da im se pri tom ne grče mišići, i tako im smrt ne bude strašna, radi se o otrovu curare
to je zapravo poznati primjer, koji je nažalost neslavno završio, suradnje između farmaceut kompanija i plemena, uglavnom zbog profita farm komp nisu platile intelektualno vlasništvo (čitaj obiteljski recept) nekom šamanu u plemenu i tu je sva suradnja završila, nažalost.
a koliko još ima tih recepata to nije za vjerovat jer za svaku bolest biljka ti kaže kako da ozdraviš ?!??!?!
čini mi se da znam tko sam. ja sam promatrač
kanehbosem is offline   Reply With Quote