View Single Post
Old 08-27-2007, 10:44   #49
tigarrr

Registrovan: Aug 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Evo citam forum neko vrijeme pa reko da se javim sa svojim iskustvom:)Zadnju godinu sam pocesto znao povuci koji dim navece prije spavanja i citajuci ovo reko da uradim test na mokracu posto kazu da se tu najvise zadrzava.Na prvom testu sam bio pozitivan 100%.11 dan od poslijednjega uzimanja opet sam uzeo test(tokom tih 11 dana uzimao sam puno cajeva i vode i probao sa jednom kutijom med.ugljena),opet sam bio pozitivan.19 dan opet test:),u ovih osam dana sam pio litrima cajeve,uzimao moduretike(sredstva za izmokravanje)i uradio test,zamislite opet pozitivan...Moram napomenuti da se dugo godina bavim sportom i da nemam nikakve masne naslage jer kazu da se THC tu najvise zadrzava.Tokom ovih dana sam samo jos vise pojacao sa voznjom biciklom i malo cesce sam isao u teretanu.Sada sam samo nastavio sa ispijanjem caja i u prosijeku uzimam dnevno oko 1kg.limuna kojega pijem kao sok.Cekacu do 30 dana i opet radim test pa se javim:)Mislim da nema sanse da se pravilno odredi koliko se THC zadrzava u organizmu.Pozz svim na forumu.
tigarrr is offline   Reply With Quote