View Single Post
Old 08-27-2007, 10:36   #28
Yami_Raziel

Yami_Raziel's Avatar

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

ja malo opicen?...ma to je zabuna..mozda puno xDDD

pa istina da se nemogu usporediti gljive i lsa...al ti zaboravljas na ovih 60 pljugi....mozda sad brijes da to i nije tak nesto opasno...ali nekoliko dana nakon tog svog tripa...ja sam bio citao trip report nekog frajera na DMT-u...i sto je najbolje....

"The entire universe imploded through my consciousness. It's as if the mind is capable of experiencing a very large number of objects, situations and feelings, but normally perceives them only one at a time. I felt that my mind was perceiving them all at once. There was no distance, no possibility of examining the experience. This was simply the most intense experience possible; a singularity, a white-out (as opposed to a black out),""

tako je frajer opisao svoje misli za vrijeme reporta...meni su bile kompletno iste...cak nisam mogao niti naci rijeci za svoje osjecaje i misli dok nisam procitao ovaj report...sto me podosta usrecilo jer sad napokon mogu ljudima opisat kako mi je bilo...

mislim ja iskreno neam pojma kakve veze ima efekt LSA+THC s DMT-om...o kojem neznam bas puno...a i ono sto znam se vjerovatno smatra neznanjem...samo se mogu nadat da cu ga jedan dan probat :))))

al nazad na temu...mislim...solo slak mozda i nije puno za gljive..ali vjeruj mi ja mislim da su te pljuge hasha ganje i skunka ucinile i poveci dio mog tripa....koliko sam shvatio tripanje zahtjeva dobro osjecane tijela i cist um da bi imao sto bolji trip...a ja sam bio podosta napusen prije neg kaj su se sjemenke kick inale...mislim ja se sjecam jos 80% dijelove te noci i dan danas makar je bilo prije 5 mjeseci....

ja sam bio totalno upljugan i to zhesche prije nego kaj su sjemenke pocele...jos se sjecam kako mi je..negdje oko 5 ujutro...ostali ja i jos 3 rastamana zivi jedini...svi spavaju ili doma otisli...ova dvojca na kompu pustaju mjuzu...ja i ovaj drugi chillamo iza na krevetu...i meni je toliko misli pucalo po glavi...kad mi je dosla pljuga shita sjecam se da me je svaki dim te pljuge toliko usrecavao da je to nevjerovatno...tako topli i fini dim u zivotu nisam povukao...sad bi mogao nastavit sve svoje misli tog trenutka al mi se neda^^(ak itko oce...)

sto se tice muzike...znam da je bila peglaona informacija...vjeruj mi meni na ovom tripu nije bilo nista manje...milijuni slika u sekundi ti se krecu glavom,skaces s scene na scenu,s dijela zivota na dio zivota,totalna ludnica u glavi,ali to sve u sekundama...sto je najbolje mozak ti pronalazi sve povezanosti izmedju svake slike...ja toliko informacija nisam u zivotu vidio....cak sam otkrio i smisao zivota(znam da zvuci glupo) al tak je...mogu vam ga i reci al sumnjam da cete shvatit^^....to je fakat dozivljaj koji mi je promjenio zivot...tak isto nesumnjam da je i tebi ovaj....ali o snagama ta dva tripa bi se dalo raspravljat...^^

tripat necu sam...na nicemu..jedino sto je ok radit sam je pljugat :)
a i trip nikad nemoze biti zabavan kad si solo..mozda i moze...al ne onoliko koliko bi bio kad bi bio s par dobrih frendova....

ovo sto mislis da ih chitas ko otvorenu knjigu...mislis na to kao da mozes prosudit kakve su osobnosti ili sto ce napraviti sljedece?jer bilo bi cool to moc iako na jako malo vremena :)))

sto god da je xD
samo pitanje je dal su te misli tocne?...jer sumnjam da na ikoji nacin mozes znat sve o nekoj osobi na prvi pogled..bio na drogama ili ne...

"Mogu se okladiti da ćeš bar na tren pomisliti nek se gone svi u 3pm jer kako ti je mozak već iscrpljen nakon 3 sata, mora se odmoriti i svaka glupost ti se čini suvišnom u tom trenutku..."

e da..sto se tice toga...ovo sto sam ti ja rekao...u vezi hrpe informacija sto su mi u sekundama prolazile kroz glavu...mene je takvo stanje pralo dobrih 8 sati...od 11.50 navecer do 8 ujutro...onda sam odmorio glavu na 2 sata i imo totalno dobar afterfeel citav dan do 12 navecer...samo da napomenem da sam se smijao u totali 25 sati(osim tih 2 sata spavanja) s maximumom 3-5 min prestanka....bio sam full pozitivan cijelo vrijeme,bez ijedne jedine negativne misli...cak sam se osjecao kao da mi sve dolazi kad ocu(dost sjebano za objasnit)..vise mislim kao da stogod da sam htjeo to sam mogao ostvarit,kao da mi je sve islo od ruke...full dobar feeling,a sto je najbolje tak mi je i bio cijeli taj afterdan,sve sto sam zamislio da napravim ili ostvarim poslo mi je od ruke...cak sam bio i kupio onu srecku kaj moras ribat pa ak dobijes 3 ista dobijes nagradu i dobio sam 150 kn... bas mi je full bio jeben efekt i to definitivno necu zaboravit....
tako da meni je efekt bio pod stalnim peglanjem,da nekazem sve one pljuge koje su se vrtile nakon kaj je trip krenuo djelovat....i uopce se nisam niti umorno osjecao,niti lose.Cijela ta noc i dan kasnije su mi bili vjerovatno 2 najbolja dana mog zivota i definitivno to nikad necu zaboravit...kao ni ekipa s kojom sam proveo tu noc^^.... xD

ajd peace out...valjda odgovoris nesto na ovo...jer ja sad kad pogledam ovaj svoj post neam pojma majke na sta sam se nastavljao...^^...ajd chill&peace&reply xD

p.s. evo naso link...od tud sam pa nadalje pisao o tom svom feelu...cak se vidi na postu jednom...kad sam doso ujutro doma htio sam napisat kak mi je trenutno ali nisam bio u stanju za pisanje...cak sam i neke debilne rijeci koristio koje mi normalno nikada napamet nebi pale...full je bilo dobro.....
:)))
pa ak ti se da pronjuskaj tamo :)

Last edited by Yami_Raziel : 08-27-2007 at 10:41.
Yami_Raziel is offline   Reply With Quote