View Single Post
Old 08-23-2007, 20:58   #13
bozga

bozga's Avatar

Registrovan: Jul 2007
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

U Berlinu je lako naći vutru i to vrhunsku za malo para i to u Istočnom Berlinu. Osobno nisam bio, ali su mi kompići pričali da stvarno nije problem.

U Španjolskoj sam bio u Madridu i Sevilli prije dvije i pol godine i stvarno ima vutre na svakom koraku. Tamo sam prvi put pušio White Widow i to za badave jer sam upoznao ekipu koja je cugala kod njihovog sveučilišta/univerziteta u nekom velikom parku preko puta. Petkom i subotom navečer znaju biti masovna okupljališta mladih - ja sam uletio u taj neki park u samom centru grada, mislio sam da je neko sranje, protest, a zapravo su svi masovno cugal ii pušili. Bez ikakvih problema se može pušiti u barovima i stvarno nije teško za nabaviti. Dovoljno se prošetati gradom i skrenuti u ulicu koja je manje prometna... Meni je sve to na kraju ispalo totalno kul, samo što sam se izbezumljen od WW jedva vratio do hotela

U Madridu na trgu/blizu trga Puerta del Sol navečer također se skupe dileri koji te nude sa svime i svačime, ima dosta šita.
Također u queer četvrti chueca gdje je sve puno transvića i gejeva može se nabaviti svaka moguća droga od A do žiže.
Sjećam se da mi je jedan crnac nudio za 20€ ogromnu štangu šita, ali nisam imao niš sa sobom... Jebiga!

Ukratko...
Boz