Prije jedno 2 godine sredia san neku turbo "seljanku" iz zagore i užga jedan mali joint od jendo po grama i u početku,prvih uru vrimena ništa.Nakon uru vrimena naša san se s ekipon i idemo mi u birtiju kad san zabrija da san u ja u biti u RPG-u,da je jedan moj frend glavni lik, detektiv i da istražuje ubojstvo, a da san ja u biti počinia to ubojstvo a on to nezna pa san ga izbjegava cilu večer i svaki put kad bi mi nešto reka ja san se počea trest od straha.I odjednom on se diga i iša u WC a ja san mislia da je iša po policiju da me uhapse.Kad se vratia nazad ja san se diga sa stolice i pa na kolina i reka da nisan tija ubit tog lika da mi je žaj,da ne želin u zatvor...još me dana s radi toga zajebaju
Jedan drugi put san iša pušit na Marjan i nakon šta san se vratia u grad mene počela derat paranoja da Marjan gori jer nisan izgasija đoju.Sidimo mi u kafiću i ja san se jedno 10 puta diza ka da iden pišat al san trča na Rivu sinjat jel Marjan gori...