View Single Post
Old 08-13-2007, 00:23   #14
DirtyDeeds

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Ljepo je tako se boriti protiv demonizacije svojih sakramenaata.Neznam kako ti ali zbog mojeg propovjedanja o travi a ponekad i drugim svetim biljkama puno ljudi misli da sam ja narkoman,nije to dobro....malo toga sam postigao s time,ako išta.Cak i u školi ako nešto ucimo a da se može braniti svete biljke koje nažalost gotovo svi napadaju teško mi je šutjeti i uglavnom nešto moram reci da bih se osjecao dobro.

Kažeš satarci ce misliti loš si u školi zbog toga...Za svaku tvoju manu ce optuživati psihodelike,tj. teške droge a to što si ih kreno uzimati,za njih i za mnoge druge ljude bi postalo znak tvoje slabosti i loše osobnosti.Tako se možeš uvaliti u ozbiljne probleme s murijom,možeš si zatvoriti vrata za svaki posao.

Što ako jedan dan uzmeš nešto što neces moci podnjeti i završiš u bolnici?Onda ce tvoje price biti samo opravdavnje sebe na polaganom putu u propast.

ROX razmisli prije nego što to uciniš...samo prijateljski savjet.

gloSS_ZelenKy se cuva takvih problema i to je o.k.

Ja bih volio da mi je lako šutjeti.Istina je da vjerujem da nas bespotrebno napadaju ali znam i da je to svojevrsno hvalisanje,ne preseravanje da ispadnem cool...to je mislim slicno kao da odeš na neki super koncert,posjetiš neko prekrasno mjesto...i onda moraš šutjeti a želiš to podjeliti s drugima...makar mnogi mrze koncerte na koje mi idemo.
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote