Govorim iz osobnog iskustva, efekti koji se spominju u gajdu slični su efektima koje sam dobio koristeći acid ili gljive. Nažalost, u praksi je to dosta drugačije i teško objašnjivo. Postojali su trenuci kada sam mislio da sam rođen u tom trip stanju i da je onaj život prije mene bio samo iluzija i nisam znao hoću li se vratiti. Kasnije je postalo složenije i kompliciranije i nije se dalo objasnit govorom. Dosta bizarno i graničilo je pomalo s ludilom. TO je lako moglo odvesti u bed, ali ne kužim definiciju beda, ono što je drugoj osobi užasno iskustvo, drugoj može biti sasvim ok i zanimljivo...DA, pikseli su prisutni, čak i topljenje lica...but, that's not the point. Mislim da je psihodelik samo ključ koji otključava podsvjesno stanje uma te stoga mora bit tretiran s respectom. Dunno, all I know is that it changed my life completely. Ne volim pričat u društvu o psihodeliji jer ju ne odobravaju. Čuo sam pun šus blesavih komentara kako sjebava mozak i slično. Osobno smatram da bi svi ljudi, ako ništa drugo, barem jedanput trebali probat neku mind altering drogu, pod tim mislim na širok spektar psihodelika. Ali ne treba forsirat...Teško je ljudima objasnit neke stvari, pogotovo ako su preokupirani onim izvanjskim. Ponekad mi se pričini da shvaćaju, ali onda dođe frend s rečenicom: ali to je samo mozak. Djeluje na mozak i imaš privid drugačijeg stanja svijesti. ALi trip mi je otkrio da postoji nešto iznad svijesti. Something unexplainable, ali toliko jasno u tom trenutku promjene. Ali to je već neka druga tema i nema veze s ovim gajdom. Peace V