Tema: Policija
View Single Post
Old 08-06-2007, 14:50   #47
SLO-Era
Administrator

SLO-Era's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 7 Puta u 6 Tema

Nažalost je ovo Balkan pa večina muškaraca želi biti neka narodna vlast:policajac,postar,sumar...samo da se oni pitaju :))) + večini ovdašnjeg prostora vlada kriza indetitete,max zloupotreba marihuane i ostalih nedozvoljenih droga,.... idealni uslovi za dogadjanja koje opisujete.
U petak sam se vračao sa koncerta pa sam bijo slučajno prisutan postupku oduzimanja jointa u Lj -Savim korektan odnos policajaca-popisano,oduzeto i konačan epilog sudija za prekršaje sa novčanom kaznom

ali u koliko se promeni zakon- barem osobna upotreba postane prekršaj a ne kaznivo delo,onda uz vasu informiranost,odgovorno ponašanje,kulturan pristup... ne može policajac bas mnogo osim,da napravi zapisnik i prosledi sudiji za prekršaje...
Ja ne znam kako je u vasim zemljama ali večinom bi prilikom osobnog pregelda trebao biti prisutan svedok...
Ja vam mogu napisati kakav je postupak i vasa prava prilikom postupka policije u Slo:vasa prava i duznosti i takodje policajaca..

www.vutra.org/pravilnik

budimo odgovorni do sebe i ostalih, tako čemo najbolje promovisati cannabis kulturu
SLO-Era is offline   Reply With Quote