Tema: Policija
View Single Post
Old 08-01-2007, 20:11   #30
Svizac_:)

Svizac_:)'s Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Evo baš čitam vaše postove i dođem lud kad vidim šta sve radi ta policija. To je baš maltretiranje i oni definitivno ne smiju tako postupati...pa jebo te kažnjivo je upravo to što oni rade. Vidim da su mnogi od vas pali, pa su vas počeli maltretirati da priznate, a vi im niste htjeli priznati ok koga vam trava...pa ne smiju oni vas samo tako udarat. Izmisliš nešto i kažeš i kako on može biti siguran da nije tako, jer naravno da će se napizdit ako mu u facu kažeš: "e neću ti reći od koga mi trava!". Kažeš prodao mi neki lik u parku....vidio sam ga prvi put u životu i daš neki grubi opis i bok. Pa ne smiju oni samo tako udarat ljude i to pogotovo ako se radi o maloljetnicima. Ja isto živim u malom gradu u Hrvatskoj i iz pouzdanih izvora znam (100% pouzdani) da su mnogi panduri bili prijavljeni i zbog toga imali frku jer su npr. opalili šamar pijanom klincu koji se bahatio i kasnije ih prijavio...fino na hitnu, utvrde se ozljede i prijava. Pa nije ovo divlji zapad da će oni samo tako šamarat koga god hoće i kako god. Naravno da svatko ima dobre izglede za šamar ako je bahat al ako ti njima fino, smireno i kulturno kažeš svoju priču nemaju oni šta tebe da udaraju...
Nedavno je baš pao frend od buraza sa jointom i ništa priveli su ga i zvali roditelje; nisu ga ništa maltretirali. Kad je tom liku došao stari u postaju odmah navalio na njega ono u stilu: "Pizda ti materina, drogiraš se!"...hebi ga zadrt stari i opalio mu šamar i još pandur skočio na starog da ga smiri i govorio mu da ostavi sina, da ga ne udara...

Samo opušteno i pazite se...ako vas već uhvate samo pristojno i smireno ponavljajte svoju priču, a ako vas udaraju nemojte samo tako preko toga...izborite se za svoje!

Svizac_:) is offline   Reply With Quote