View Single Post
Old 07-19-2007, 07:02   #3
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

hehehe nema problema..no hard feelings jer citiram napomenu sa uvoda :
" Ovaj tutorial je baziran na osnovu raznih materijala koje sam sakupila po netu plus moje osobno iskustvo. Veci dio je jednostavno preveden iz The Psychedelic Experiance FAQ koje mozete naci na Erowid- nije bilo potrebe mjenjat. Ponesto sam i ja dodala. "

u biti mislim da si miss the point. NE PADA MI NA PAMET PA NI U SNU RECI DA JE OVO VODIC PO KOJEM SE TREBA RAVNAT ILI DA ON SADA SLUZI KO BIBLIJA MALA. ovo je uvid...pa ko voli nek izvoli. htjedoh reci...netko ko nikad nije jeo gljive ima puno pitanja, strahova i sl pizdarija...ovdje moze donekle vidjet sta i kako. nitko ne kaze da TAKO MORA da bude samo eto sta moze sta ne mora da se desi, sta ocekivat i na sta paziti. a sada...ljudi...hm..jebg...mogu da kasnije jedu sta god hoce, idu di hoce i rade sta hoce na njima je. ja sam taj gajd proctila jos davnih dana kao mali help da znam sta da ocekujem i mogu reci da mi je bio od velike pomoci cisti da znam koji qurac ce se desavat, jer kada ne znas nista i ovo malo dobro dode. jasno da je sve to kasnije jedna druga prica kada i sam isprobas...sve znam- sada. prvo nisam vjerovala ljudima koju su pricali njihova trip iskustva, jer znam DA JE SVE INDIVIDUALNO, i eto napominjem opet...ovo je uvid ne rijec od samog boga

dakle rezime: u biti se slazem sa tobom, ne mos nekog nauciti tripat, to stoji to nisam ni pokusala. ne mos nekom reci sta ce i kako ce, dane su varijacije moguce no sve je uvijek relativno. jela sam gljive premalo i expreimentirala premalo da bi sama napisala neki qurca- a i da sam napisala bio bi mi ego da zla boga i trebalo bi mi krila srezat, ja sam samo dodala ponesto na neke djelove ovog gajda koje znam iz vlastitog iskustva. nije da se sada izvlacim jer si me komentirao, nemam zasto nije moj gajd ...hehehe..pa me zaboli... samo zelim da znas da razumijem sta si zelio reci i da se slazem...

ajd uzivajte!

Last edited by RedSh : 07-19-2007 at 07:29.
RedSh is offline   Reply With Quote