View Single Post
Old 07-17-2007, 08:44   #16
kanehbosem

kanehbosem's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by thundersteel View Post
www.ld4all.com mnogo dobar sajt shto se tiche toga... ja sam dosta odatle nauchio, i u praksi isprobao...
vidim da i ovi prate tzolkin, ajd dobro.

ja neam neke snove,tu i tamo se kojeg sna mogu sjetit.možda je to zato ko što redsh kaže, prebrzo se probudim. osim toga ne kapiram kako kontrolirati san. super mi je čitati vaša iskustva ali eto...šta reć, evo sad se nemrem sjetit što sam sanjo, ali znam da sam nešto sanjo.
ali se zato mogu sjetit sna od neki dan, tj. samo nekih detalja, ustvari sad se mogu sjetiti samo jednog detalja a prije par dana bi se sjetio sigurno 5-6 detalja.sad jedino znam da je bila neka mjuza na jednom mjestu gdje sam ko klinac stalno nekog čekao, i vidio sam neke likove koji izgledaju nekak ozbiljno, čudno obučeno (ko transvestiti), hodaju prema negdje i geldaju me onak ozbiljno.
čini mi se da znam tko sam. ja sam promatrač
kanehbosem is offline   Reply With Quote