View Single Post
Old 07-16-2007, 03:07   #36
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Provjerio sam ti linkove još uvijek važe . Ideš jednostavno jedan po jedan link,oni te bace na stranicu i onda tamo click na free ,na dnu one tablice sa cjenama ,na rapidu imaš free i imaš taj premium .S premiumom možeš skidat koliko hoćeš baz čekanja između dva downloada , sa free možeš skidat file po file ali između čekaš nekad i po 2 sata ovisno o veličini file-ova koje skidaš.
Ako imaš sreće da imaš ADSL ili neku drugu brzu veze wireless ili kakve sve već postoje i još uz to dinamički IP to ti je onda ,što se downloada tiče, skoro kao da imaš premium account na rapidshare ,jednostavno iza svakog downloada isključiš pa uključiš modem i onda dobiješ novi IP ,na taj način rapidshare te neće skužit da si prije minut ili dva već skinuo file od 100 MB npr. i nećeš morati čekati sljedećih 120 minuta da pređeš na sljedeći download .

Znači ideš jedan link klik na free i onda tamo odabereš s kojeg servera želiš skidati i ukucaš onaj kod(4 broja ili slova) i pokreneš download .Kad je download gotov isključiš i uključiš modem sačekaš da se spoji veza ponovo negdje oko minute ,tako je kod mene , i onda opet sljedeći link i opet isto sve dok ne poskidaš sve filove . Najbolje napravi jedan novi folder na desktopu npr. i skini sva tri file u taj folder.
Kad završi onda u tom folderu klikneš na onaj PTB.WOD.part1.rar i onda u prozoru od WinRAR-a desni klik na penn & teller.avi ili kako se već zove ne sjećam se više kad sam ja skidao kako je pisalo
i odaberi extract file to specified folder i onda odaberi gdje želiš da dobiješ film npr. desktop ili gdje već spremaš filmove.I to ti je to,gledaj i informiraj se,odličan dokumentarac .Imaš i titlove na više mjesta u topicu da nađeš linkove za skidanje titlova ali su ja mislim samo za gledanje u BS playeru.Pretpostavljam da nisi s kompom najbolji nisam ni ja pomalo učim svaki dan pa ako nemaš WinRAR archiver što će ti biti potrebno za izbacit film iz ove tri arhive ,nađi nekog klinca iz komšiluka plati mu sladoled i neka ti instalira Win RAR i BS player ,najbolji je za gledat ove `nekifilm`.avi .

Aj sa srećom zna ovo pomalo podignuti tlak na 800 ,ekstraktiranje fajlova i ostalo,ako ti se dogodi da ti na kralju izbaci file corrupted pokušaj još nekoliko puta dok ne izbaci film .Kod mene je tako nemam pojma zašto samo nekad jednostavno neće dok ne ponovim stvar 2 ili više puta.A ako neće i neće nakon više pokušaja onda je stvarno file corrupted i onda neki od djelova moraš skinut ponovo a onaj za koji ti Win RAR kaže da ne valja izbrišeš i zamjeniš s ovim koji ponovo skineš.

cannebosanac is offline   Reply With Quote