View Single Post
Old 07-14-2007, 06:54   #23
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
Wink

Quote:
Originally Posted by Torpedo View Post
eto, nek moderatori kazu šta spada u nepozeljne izraze...

malo je blesavo pricati sta je nepozeljan izraz a sto ne, jer mislim da smo svi sposobni sami za sebe oduciti sta je lose a sto dobro reci nekoj osobi. ja vjerujem da ljudi ne hodaju okolo i ne komuniciraju sa ostatkom svijeta: kretenu glupu Pichku cu da ti unistim ako ti ja dodem tamo...j.ebem ja tebi sve po spisku ..i sl fore. ok ljudi kazu ruzne stvari kada se nadrkaju, ali vjerujem da svi imamo bar malen dio mozga koji je svjestan da je ovo forum i da se ovdje izmenjuju informacije i misljenja i da je sve na principu rekao- primio i eventualno - regirao. ali ako mi netko reagira Pchko jedna, j.ebem ja tebe tako glupu u mozak, sl sranja j.ebes mi sve ima da te bodujem...jednostavno zar ne?

sta su nepozeljni izrazi...mislim da svi ne idemo okolo i ne pichkaramo ljudima sve i svasta na prvu stvar koja nas vrijeda iz nekog razloga. vjerujem da ako nas ima na ovom forumu koji nikad nisu direktno uvrijedili ili koristili neki sj.eban izraz, da to vrijedi i za ostale korisnike ovog foruma.
prema tome...svi imamo osjecaj za dobro i lose, ajmo malo to ukljuciti ako ikad dode do nekih zustrih rasprava. pa di ovaj svijet ide ako odmah vadimo nozeve i gadamo se kamenjem. i one spike: On je meni rekao To i to ja sam morao reagirat...ajd molim te idi se mami zaliti

psovanje je dozvoljeno ali ne direktno upuceno nekom kroz niz "slikovitih slika" koje vrijedaju neku osobu...