ah te price me sada vise niti ne rastuzuju vec me nerviraju jer su tako ceste da mi je vise pun K****. mislim ti ljudi, koji je njihov problem?? zar nemaju pametnijeg posla nego ubijat okolo macice...ma ja nemam rijeci za te stvari vise 
uglavnom i parenje kod macaka se gadno sjebalo. kuje se tjeraju svakih 6 mj, ok..prije je tako bilo i sa mackama...ili malo cesce ali bilo je u ok intervalima. sada mi kaze veterinar da je njegova macka nakon sto se okotila odmah opet zatrudnila..dakle vise nema tog nekog odredenog perioda, vec odmah HOP. znam da je sestrina macka okotila 3 macica, jedan od njih je kod mene zavrsio. cim se okotila i prestala dojiti, moja sestra ju je dala sterilizirat jer smo na selu i macaka ima brdo. i ja sam uvijek za sterilizaciju nego da ih susjed topi ili nesto slicno. i kaze veterinar nakon operacije da je vec bila trudna sa 4 macica :( sve je poblentavilo...tako da...bolje uvatiti tu macku odvojiti 300 kn i strilizirat jadnu zivotinju da ne pati svakih par mjeseci...