Mene nisu nikad mogli uhvatit bio sam brži a i ne motam se puno po parkovima tj. u vrijeme kad sam puno aktivnije pušio , nisam se motao po mjestima na koja se sumnja ,radije zapalim na javnom mjestu ko zna ,zna šta miriše ,a ko ne zna, nešto mu smrdi i nije mu jasno odakle smrdi , šta on zna odakle je vjetar nanio miris.
Kažeš da ništa nisi imao ,pa idi prijavi ih nekome njihovom nadređenom,reci mu sve kako je bilo kao što si ovdje napisao , načlelniku ili kome već , koji čin veći ima od tog usranog inspektora.
Kolika ti korist ima od toga ,mala sigurno , zato mislim da je najbolje ili bježi od kretena kad ih vidiš ,tj. ne motaj se po mejstima gdje ti mogu banut pred tebe da ih ni ne vidiš odakle su došli.
S ovima kretenima kod nas nema puno zajebancije pogotovo u malim mejstima i sam sam iz relativno malog mjesta,pa znam kako ti je , moj ti je savjet ne zavlači i kad zapališ vani pali negdje gdje ih možeš vidjeti kako dolaze iz kruga od bar 500 m tako da možeš i dovrši joint ako treba dok dođu ,mislim ako idu pješke, ako su s autom baci jebiga nije zadnje na svijetu.Kad nemaš ništa mogu jedino pušit ***** jedan drugome , čak i da mirišeš na travu to nije nikakav dokaz.Izbjegavaj idiote to je najbolje rješenje , jer vidio si nekoliko puta na TV šta bude kad te murija prebije ,prijaviš kretene malo to po medijima zuji pardana i na kraju poj`o vuk magarca nikome ništa ,mediji sve zaborave puno prije nego i modrice i dobivene ozljee prođu, ovo je isto kao i u bivšoj državi samo su promjenili značke i umjesto Mi sad je Po. Sve su to isti kurvini sinovi ,čast rjetkim izuzecima , a što se vutre tiče izuzetaka gotovo i da nema,osim poneki koji takođe potajno duva ,ali to je rjetko rjetko koji murijaš koji se nije pretvorio u zombija nakon što se zaposlio kao murijaš.