Tema: Par pitanja
View Single Post
Old 06-23-2007, 21:11   #1
Hakim

Hakim's Avatar

Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default Par pitanja

Citam ovaj forum vec neko vreme, ali sve nisam hteo da postavim ovakav topik dok ne procitam sticky teme kojih doduse ima dosta :)

E sad i kad sam procitao dosta tema pun sam pitanja, nadam se da nisu glupa :) ili vec pomenuta na nekim temama. Dakle, da krenem od toga gde planiram da uzgajam (kliknite na sliku na thumbnailu se ne vidi lepo):

Ispod ove torbe "my book" ova crna povrsina u ormanu (duzina 75, visina 50, dubina oko 45 (cm)). Kao sto vidite nije potpuno zatvorena (a na forumu sam vidjao da ljudi gaje po sa svih strana zatvorenim povrsinama) i blizu je prozora. Veoma sa tanak sa parama i voleo bih da koristim neonke i za vegataciju i za cvetanje. E sad pitanje je koju. Izvinjavam se ako ovo ne pripada ovom delu foruma ali moram da pomenem - bio sam danas na buvljaku na Novom Beogradu i nasao sam (za pare koje ja imam) neonke od 8 vati (ovo bih najvise voleo, sad ne znam koliko da ih uzmem) i one koje su za mene dosta skupe, ali ajde - neonke sa dva stapa od 250 vati. Obe su sa starterom i sve radi odma - samo se ukljuci u struju i radi. Inace, od sponozora sam narucio Alien Nix semenke.

Unapred zahvalan na infosima/odgovorima :)
Hakim is offline   Reply With Quote