16. - 28.06.2007. Bijeli Čarobnjak  Autor: Jasna Horvat Petak, 15 Lipanj 2007 Mayanska tema Bijeli Čarobnjak IX [iisch] podržava nas od 16. do 28.lipnja 2007.
Savjetuje nam da ukoliko aktiviramo naše skrivene i duhovne nivoe i mi možemo biti uspješni poput kakvog čarobnjaka.
Čarobnjak nas vodi u više dimenzije i omogućava kvantni skok. Pa zašto ne probati?
Najvažnije je ipak da se čarobnjak ne postaje razumski, već kroz Ljubav. Savjet:
Svako iskustvo bez obzira kako ga ti proživljavaš je dragocjeno. Ne pokušavaj ni dominirati niti kontrolirati, nego slušaj svoje srce - ono zna sve tajne.
A najviši stupanj ljubavi je bezuvjetna ljubav koju baš nije uvijek jednostavno živjeti.
Tehnike koje pomažu:
Meditacija na srčani energetski centar (Anahata).
Npr.poznati ucitelj Osho predlaže slijedeću meditaciju:
Većina drugih učitelja podučava da upijamo svjetlost i pozitivno iz svijeta. Osho kaže suprotno. Probajte upiti svu tamu i bol svijeta i dozivjeti je u srcu, a nakon toga vizualizirajte kako se pretvara u Svjetlost i Ljubav te zrači iz Vas.
Afirmacija: Slušajući mudrost srca ja sam u skladu s Božjom voljom.
čini mi se da znam tko sam. ja sam promatrač
|