View Single Post
Old 06-07-2007, 23:34   #86
brend

brend's Avatar

Registrovan: Jun 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Originally Posted by Vutragenjo
Ma zajebi forum...zajebi sve ovo je opsta propast za sve nas. Jes da je nasa rijec dosla dje nismo ni zamisljali, jes da su svi mediji stali na nasu stranu ali Vutra organizacija obecava da se ovakav mars nece ponoviti. Rekoh OBECAVA! Ja iskreno mislim da smo svi zakazali i bas me briga sto ko misli, Svi pojedinacno smo krivi zasto je sve ispalo kako jeste...Mozda je ta organizacija sjebala stvari...mozda je B92 namjerno srao po nacistima kojih nije bilo nidje...mozda je vrijeme da Vutra Organizacija izadje sa interneta i polomi par prepreka.

Ovo nije trabunjanje nego ozbiljan poziv da se probudimo da napravimo vojsku spremnu na sve. Da li smo mi narkomani!? Ili ljudi organizovani da je***o mater svima dobrom organizacijom. Vjerujte vutro spremacemo se za slijedecu godinu ozbiljno i budite sa nama i ne cekajte da vas posluzimo na srebrnom tanjiru. Digli smo ozbiljnu prasinu posjeta sajta je nevjerovatna. Vrijeme da se vidi koliko nas ima i sramota za svakog ko pusi a ne ucestvuje. Moje misljenje...mrzite me ali to je jedna velika istina.

Zasto bre da te mrzimo????Samo si rekao jednu veliku istinu i cini mi se da te je bes i gnev tek sad probudio.
brend is offline   Reply With Quote