Evo moram pohvaliti hanna checker radi svoje jednostavnosti stvarno upališ i radi , jedina ajmo reći da mu je to mana je da ga morate kalibrirati svakih dva tjedna pa sa njim dobijete no preporučljivo je i kupiti dvije otopine za kalibraciju donje i gornje točke .
Svoj primjerak Hanna checker-a nabavio sam kod Drage kao i otopine za kalibraciju.

Odmah su se išle raditi provjere ZG vode i moram reći da je tu negdi oko 7.1 do 7.2 što moram reći nije idealno no marihuana trpi do 7.5 , no to nije ni toliko bitno sad .
E da još jednu stvar koju nesmijete zaboraviti kod kupovanja Ph metra je da kupite otopine PH + i - , skoro bi rekao da vam čak ni netreba PH + jer je naša voda samo za dodavat PH - no ja sam ga uzeo za svaki slučaj nek se nađe

.
Mislim da je ovo onak najprihvatljiviji cijenom digitalni Ph metar, makar izgleda kao neka igračka sa placa radi i to jako dobro. Netko tko se igra sa dužom vegetacijom i ukoliko je neka vrsta koja dugo cvjeta postoje velike mogućnosti da Ph reecimo tokom cjelog grow-a raste raste i naravno raste i onda onak pred kraj cvjetanja zajeb PH napravi Nutrient Lock i papa ... tako da neka vam ovo bude prva ozbiljnija investicija od 70 eur.
Toliko od mene