View Single Post
Old 06-06-2007, 13:42   #12
hah

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Ja sam imo vise puta halove od trave, jedanput sam s frendovima bio napusen, i bilo je sve mokro i culo se kak auti prelaze preko lokva i sve živo, ja zabrijo da frend te zvukove proizvodi, kak mu se guma kliže, onda kak proizvodi zvukeve trube a dokle drugi frend kak prostaci ovom kak je pre glasan...nakraju se zaderem ja na frenda ima pravo , daj šuti več jednom iritiras me (zapravu su sutili cjelo vrijeme ), i svi se strgali od smijeha...
Imao sam i bolje kad sam jedanput lego na krevet onda sam zabrio da mi se krevet digo do stropa, i bojao sam si pomaknut glavu da ne udarim u strop
Onda sam jedanput prespavo kod frenda, on je imao stan u kojem ti je vjecno da dodes do kraja, a meni vrijeme prolazilo pre sporo i zabrio da hodamo sat vremena do njega i na zadnjim stepenicama, se popnemo ja zabrijem da ima jos stepenica (a bila ravna povrsina), strgam se a mene frend gleda zabrijo da ja pokusavam hodat po zraku...

I jos ovaj nije moj al je dobar, bili mi na nekom tulumu i frend se prepusio tesko, on ti bio sa curom nekoj u sobi i cura gola i idu se oni posevit i dode on pogleda picku i strgo se od smijeha jadna cura se uvrijedila jel nije znala da je napusen, cura je rekal svojim frendicama one pitale zakaj se strgo kaze on da mu je vagina fuckala i pricala nesto...

EDIT:
Jos zaboravio kad sam bio u bolnici jel sam imo temperaturu 41 i 7
Zabrijo da kad diram sebe diro sam nekog drugog, i da sam u akvarijuu i da vidim ribe, a dokle je kompjuter iz zene sa recepcije govorio nesto, a bile jos moja stara i sestra s menom i nekaj mi govorile ja sam s bojao njihovog glasa...

I jos kad sam s buhtlom udaro po glavi jel nisam mogo nac usta dok sam se napusio od skanka

Meni sep rilicno cesto dogadaju halovi od vutre, mozda malo precesto...

Last edited by hah : 06-06-2007 at 14:19.
hah is offline   Reply With Quote