View Single Post
Old 06-03-2007, 15:29   #10
3kokosa2

3kokosa2's Avatar

Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

evo da malo dignem temu jer sam sad pišo od smijeha

nisam još probao halucinogene no par puta sam imao halove od skunka.

1. put: na moru se upoznao s nekim nijemcima i u roku od 20 minuta smo već sjedili na plaži i pušili skunk. ne znam koji je bio, ali rekli su da je "good shit". uglavnom nakon što smo se razbili otišli ja i jedan lik koji je bio iz sela kraj tog kampa da mu nađemo prijevoz. e tu su počela sranja. kako je bio mrak, a mi hodali po puteljcima nekakvim u par navrata mi je nešto protrčalo ispred nogu.... brzinom svjetlosti. par puta sam i pitao tog lika kakvi to psi trče oko nas na što me on (nije bio razbijen, btw) samo pogledao nakon još jedno 20 minuta bezuspješnog traženja došli smo do nekog kafića na plaži (bio je zatvoren, bilo kasno) gdje sam na terasi primjetio neki par kako sjedi zagrljen i mislim da sam vidio da je momak poljubio curu.... reko aj idem pitat, možda su došli autom pa da povezu čovjeka. dođem ja tamo i (ne znam zašto) nisam progovorio ni riječi nego idem tog momka lupnit po leđima da me primijeti. tek nakon što sam spustio ruku na njegova "leđa" skužio sam da to nije "momak" nego lupkam neko grmlje e onda sam se osjećao poprilično tupavo

2. put: u pragu sad za novu godinu. riješili od crnaca (domorodaca) neki skunk. još smo zaboravili kupit rizle pa sam motao u bogznašto (nije bio neki obojeni papir, nešt tanko je bilo). i ajd zapalimo mi to i pušimo lagano nas 7 (!!!)... prođe prvi krug, a meni NIŠTA... reko *****ti crnce mora da su nas lagano opljačkali (2-3 grama je koštalo cca 15eura). drugi put kad sam ga dobio gledam ga i kažem u sebi: e sad ću ti majku *ebat i povučem momački. i malo me rokne. tek nakon što sam dobio onaj "krnjotak" na kraju sam skužio da me malo pere. e sad, nakon 10 minuta počinje špica. sjedim na krevetu i slušam priče i "odlutam" pogledam desno u prijatelja i vidim ga kako leži u pustinj naslonjen na kaktus sa meksičkim šeširom na glavi i drijema... reko ŠTA?!? malo drmnem glavom i pokušam mu objasnit šta doživljavam, al iz usta je izlazilo samo hrpa besmislica. 5 minuta kasnije opet odlutam i gledam u krevet nasprot tek odjednom iza kreveta primjetim nešto se miče (iza kreveta je bio zid samo, btw) i skužim kako kroz gusti dim gledam u neki kafić, ljudi sjede za šankom i pričaju i piju. nakon toga se više ničega ne sjećam...... mislim da sam vidio stvari zato što je zid bio neke čudne krem žute boje pod još čudnijim svjetlom. e to je bio jeben skunk.

bilo je još pizdarija, no naravno - ne mogu se sjetiti više ničega. sorry na dugom postu
3kokosa2 is offline   Reply With Quote