šta ima u ormarima
Trenutaèno sam zadnje dane cvetanja HINDU KUSH još koji dan.Njeno doba cvetanja je odprilike 8-9 tjedana
pa se tada poène malo pažljivije gledati proizvod i kolièina kristala- THC.
Zato dobro doðe ruèni mikroskop na poèetku koji košta oko 10eura u jeftinim grow shopovima ,poveèava x40
Napravièu sutra koju fotku.
Hindu je je vrlo stara vrsta,èista indica donešena sa planine Hindu Kush-AFGANISTAN
Ostaje mala sa gustim vrhovima koji se formiraju na debelim granama,thc visok 15-20%,osjeèaj stoned,srednje teška za uzgoj,nutrašnja vrsta,prinos nutra oko 100g ili 400-450g/m2 na saðenje "more zelenila",ukus težak kao haš na pljuèima
Ova vrsta je vrlo povoljna za ukrštanje i mnogo vrsta je nastalo iz njenog dela.
Osobno radim veè duže selekciju-povratno ukrštanje i stalno je ima kod mene.Ova lepotica je klon a mama je vrlo stara
Top44 to je vanska i nutrašnja sativa/indica koje su procvale ovih dana pa èu i njih fotkati jer se lepo vidi sam poèetak ženskog cveta.To je jedna bržih vrsta koja može biti gotova u idealnim uvetima za 7 tjedana,ne grana se i srednje je visine pa je povoljna za skrivne gradske operacije,raste dobro i na balkonu,okus skunky,thc do 15%, osjeèaj yet high,laka za uzgoj
Za danas dosta ima tog još nešto ali drugi put
|