View Single Post
Old 09-17-2005, 16:33   #3
dakii

dakii's Avatar

Registrovan: Jul 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default Re: Nirvana i Azra

Quote:
Originally Posted by Vutragenjo
On je naveo da je Novoselic (gitarista nirvane) inace hrvat - zivio u hrvatskoj.
da, hrvat je i zhiveo je u hrvatskoj... i poshto su bili proterani doselio se u ameriku, i tamo upoznao kurta, i oni pocheli da sviraju...
(kakve veze ima shto je hrvaT?:)

Quote:
cjeli feeling Nirvane ukraden od Azre. Ako se uporede pjesme pa bogami ima dosta slicnosti.
pa, kako je to UKRADEN? ljudi imaju pravo da sviraju... i ocesh da kazhesh da imaj uslichne pesme? kako to? pa, ako cemo tako... ima dosta slichnosti i izmedju ovih NOVOPECHENIH "metal" bendova... i, nikad se ne kazhe da neko nekog kopira...

Quote:
Takodje Stulic navodi da mu je Kurt Kobain ukrao imidz. Sa dugom kosom i stilom oblacenja.
a, ocesh da kazhesh da je azra bila maxiomalno originalna, i da... da nikog nisu kopirali?

Quote:
Sto mislite o svemu ovom?
ne znam, ja OBOZHAVAM kurta i nirvanu (shto se vidi iz prilozhenog) a, azra mi je stvarno super!
volim i azru, al' stvarno... mada popizdim kad ljudi kenjaju tak'....

a, da dodam josh neshto KURT WAS MURDERED!! nije se ubio... ubila ga je kortni i ima se dokaza... i to mnogo! ::placko
zamisli kad je ona htela da plati kurtovom najboljem drugu da ga ubije... (on je naravno odbio!)
::placko

NE POSTOJE GLUPA PITANJA, POSTOJE SAMO GLUPI LJUDI KOJI IH POSTAVLJAJU
dakii is offline   Reply With Quote