View Single Post
Old 05-17-2007, 12:51   #15
1mc

1mc's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default problem

Najveći problem je u tome što ljudi kojima "naša biljka" ništa ne znaći neće ništa ni poslušati jer automatski gledaju na to kao na neku narkotiku,a na nas kao na narkomane..!
Treba prvo pronaći dobar i razumljiv pristup prema svakome "nepušaću",ili onome kome ćemo se trebati obratiti,jer jako je teško razumiti Marihuanu i sve vezano za nju ako ne postoji "zajednički jezik", a to mislim da je prvo što trebamo pronaći.

(Hoću reći da prvo trebamo što više ljudi uputiti i prikupiti,ali naravno i "nepušaće" da bi uopće mogli pomisliti na neku legalizaciju ili eventualno dekriminalizaciju te biljke).

Svi oni koji nisu, trebali bi pogledati barem ovo:

http://vutra.org/konoplja-istorija.php

Stvarno ima kvalitetnih informacija o tome koliko je zapravo kanabis imao svoju ulogu u prošlosti,
tj u ovom textu, industriji. Ovakve tekstove bi trebali malo više promovirati jer malo ljudi je upućeno da je kanabis
imao TOLIKO utjecaja direktno na ljudski život u prošlosti.. LJUDI TREBAJU SHVATITI DA KANABIS NIJE, I NE MOŽE BITI ŠTETAN,
A DEFINITIVNO SE NE MOŽE I NE SMIJE SVRSTAVATI MEĐU HEROIN;KOKAIN;HEPTANONE i ostale narkotike i droge
(kako to obično biva) jer Kanabis,Marihuana,trava,žiža,VUTRA je P.R.I.R.O.D.A. !!

Stvarno ne znam dali ima na ovome site-u dilera i onih koji zarađuju na dragoj nam biljci,ali evo recimo vidio sam da ima dosta "mrzim dilere" topica.. I ja se slažem,, jer svaki put kada čitam novine,gledam vijesti,govore sljedeće:
(npr): "policija je uhvatila "tog i tog " s "toliko i toliko" kokaina,heroina i nešto marihuane....!

I što će netko tko nema veze ni s kokainom ni marihuanom prvo pomisliti ???
Sve je to isti qrac.....! samo se drogiraju..

BAŠ ZATO ja osobno mrzim dilere,zarađivali oni samo za život ili ne.. Ima još na tisuće načina ajmo reć' "legalnih" da se novac ZARADI !
Zato mi i nije žao da se svrgavaju ti svi dileri ali hoću reći DA TREBA ODVOJITI MARIHUANU OD DROGE !!

Last edited by 1mc : 05-17-2007 at 16:14.
1mc is offline   Reply With Quote