Kanehbosem svaka cast! Znaci samo nastavi da radis, trazis ljude, i nemoj da odustajes, napravi sta uspes, nema veze. Da nema takvih pokusaja, nikad ne bi nista postigli.
Inace ja sam maloletan (16), mojih par najboljih drugova vare i maloletni su isto, tako da ne verujem da mozemo da pomognemo... ali recimo ovako: Ako ti zatreba bilo sta sto bih ja mogao da uradim, ili sa drustvom, da ispricam nesto npr., bez cenzure, bilo sta, racunaj na mene... mislim niko ne zna osim njih da duvam, shtekam se maksimalno, ali jebes sve to! Svaki dobar rezultat zahteva zrtve! I kad bi bilo vise ljudi sa ovakvim stavom, sve to bi brze islo. Treba da pricamo, da pricamo, da pricamo, i valjda ce kad tad 0.5% ljudi da nas cuje. Onda treba zajedno sa njima da pricamo, pricamo... sve to mora biti sporo sa ovakvom drzavom (drzavama), ali treba se truditi, treba uraditi sve sto se moze. Kada sam rekao bez cenzure - mislim na bukvalnu cenzuru, procitao sam negde ovde recenicu u stilu "Pa zasto da se nekome ko duva cenzurise lice, to bi znacilo da ga je sramota da duva" ili tako nesto, uglavnom da ne stoji iza svojih reci. Slazem se! Treba pronaci ljude koji su spremni da govore, znam da je sve jako tesko, jako puno posla, ali moguce je, ljudi! Sve je moguce ako se potrudimo. A vredi potruditi se. Ovim takodje zelim da obratim paznju, tj. da podignem duh onima koji ne bi pred kamere. Razmislite, sta bi bilo da uvek cekamo druge da govore i stojimo iza, i pustamo da u emisijama ljudi slusaju samo o stetnosti marihuane, koja skoro ne postoji. Mislim stetno je i mleko ako cemo tako, ako popijes 15 litara dnevno. Ne. Treba da izadjemo, pricamo, i skupimo jos ljudi.
Makar jednog za pocetak.
Opet ponavljam, ne verujem da mogu da pomognem, ali slobodno reci, ja sam iz Beograda ako ti nesto treba.
I onda da se nadamo da ce, u buducnosti, sastaviti neki forum protiv marihuane koji ce pokusavati da kriminalizuje marihuanu, i da nece smeti da izadju kamerama pred oci nama, vecini, koji smo shvatili istinu i ucinili da drugi shvate....