cijela ova priča će imati nekoliko faza
prva faza će biti prikupljanje podataka
s tim da ne isključujemo mogućnost da u zadnjoj fazi, tehničkoj obradi,uleti neki element iz prve faze tj. pojavi se neka izuzetno dobra stvar koja jednostavno mora biti u videu koji pravimo.
e sad,mi ako ne dođemo do zadnje faze i ako ne napravimo video zbog ogromnog nedostatka novca.opet ćemo napraviti dosta posla u smislu
tko je tko, i što je što u cijelovoj ovoj priči?
svaki tjedan nek prikupimo po jedan materijal i biće ok.
dosta stvari ima već ovdje.
najveći problem je zapravo što se apsolutno sve bazira na dobroj volji i vlastitom trošku.zato i nisam puno optimističan.
predomislio sam se jučer prije nego što sam otišo spavat o svemu ovome i konto možda prvo tražiti sponzora kao što ste neki i sami rekli ali ko će sponzorirati ovo?woddy harleson?:)eto pošaljite mu mail pa da vidimo:)
mislim mene stvarno zanima objašnjenje nekoga iz javnog zdravsta zašto je vutra ilegalna čak i kao lijek?tko je odgovoran za takvu odluku u javnom zdravstvu?kako objašnjava pozitivne izjave znansvetnika o vutri?kada su i kako su odluke donošene?copy paste drugih zakon ili?statistički podaci o korištenju?što kaže neki svećenik o ulju za pomazanje?što kaže biskup o tome?jel pao sa stolice kad je čuo da isusa ima veze s vutrom?ko ga je podigao?šta je ima na sebi?ko i kako i na koji način može gajiti industrijsku konoplju?kakva je potražnja za konopljom?
dakle ako i ne napravimo video definitivno ćemo podići razinu kvalitete sajta.
pa jeste videli onu ženu iz montela.koliko je sve lijekova probala i u kakvom je stanju bila?
eto sestra od moje žene je u jako sličnoj situaciji s tim da joj je rak već godinama metastazirao, i sad ima jedva 40kg,mislim medicinski fenomen.jučer smo javili da proba s vutrom.ona je to htjela i prije ali joj je bilo bed to reći drugima..
svaki dan neki padne s vutrom i dobiva osudu javnosti,umjesto da jsvnost osudi zakona.
mislim možemo mi raditi prijevode,ali nama trebaju priče odavde.nama treba emisija sa podacima ovdale i na našem jeziku.to će biti prava stvar.
u najgorem slučaju malo ćemo osvježiti sajt s nekim novim informacijama i to je to.
@svima koji su in kao 1mc
tu i tamo ću uletiti u ovaj thread što treba napraviti i onda nek netko dođe do podatka.
prvo bi trebali srediti legalizacija.org ili neki novi sajt i predstavljat se kao novinari tog sajta
u svemu ovome, služićemo se zakonom o medijima i/ili građanskim društvima ili kak se to već zove i to je to.
čini mi se da znam tko sam. ja sam promatrač
Last edited by kanehbosem; 05-16-2007 at 09:58.
|