View Single Post
Old 05-14-2007, 22:07   #34
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by DEAgent View Post
Canne nisam ja ovo prevađao točno na književi hrvatski zato da bi se preseravao, ili smatrao neki jezik manje vrijedim od mojeg, već zato jer uskoro pokrećem sajt za borbu za dekriminalizaciju na području hrvatske, smatram da treba biti što profesionalniji pa sam zato i to napravio. Inače, prevađao sam cijeli filmić 3 puta i uvijek našao stotine grešaka, pa se nemoj čuditi zašto sam ono izostavio ili promjenio ili nešto nije književni, izgleda da ću morati još jednom.
Ma nisam rekao nigdje da ti misliš da je neki jezik manje važan i svi su ista stvar što se mene tiče i sve ih razumijem osim slovenskog i makedonskog koje samo pomalo razumijem inače jednom sam imao priliku pričati i sa Bugarom . bolje ga razumijem od slovenaca . Ma nije bitno samo mi je bilo ono malo čudno supstanca i tvar da si zamjenio jer tvar je sasvim pristojna riječ za prevesti substance na hrvatski , a što se grešaka tiče nisam ih ni ja toliko usavršio sve bitno mi je bilo da dopunim onih par rečenica što je falilo a na ijekavski sam prepravio najviše zbog nekih vrlih Hrvatina kojima namjeravam pustiti ovaj dokumentarac između ostalih ljudi od kojih su neki skroz OK i nisu naci,i neka vide kako su pametni i kako im peru mozak . A grešaka ima još uvijek ja sam ih primjetio još mada nisu bitne , npr negdje umjesto š ostalo mi je s a što se tiče ČĆĐ ne podržava tako da sam mjesto njih radije koristio CCDj nego one (ae) i e(s kvačicom) ne znam ima li neka fora s ASCII kodom da se to nekako upiše , morat ću još dosta da naučim o osnovnoj upotrebi kompa jbg. zahrđalo se u deset godina stanke rada s kompom .

Što se tiče pranja mozgom bilo je jedno i u emisiji Kontakt Floberke Nofak Spržit ću ti mozak dezniformacijom , na Novoj TV , jedini Šime Lučin jadan nešto za dekriminalizaciju vutre , baš je jasno rekao , samo i on je papak koje mu su oprali mozak pa sere da vutra svakako nije dobra , samo eto kao on ne bi progonio ljude radi par jointa i ili jedne stabljike, pa brate Šime evo ide ti prijevod sad i za onaj show od Montela pa se ti nagledaj koliko je vutra opasna , i Ruža Tomašić(vjerojatno buduća Ministrica Policije), vrla krišćanka izvalila tamo onaj križ na lančiću ,kako je nije stid Boga i onoga križa što nosi , došla kurva lažljiva tamo izvrtat činjenice i izvaljivat ih u pogrešnom kontekstu ali zato je Šime ispravio i svaka mu čast za neke stvari , samo ima i on puno toga da nauči ili možda on sve dobro zna samo jednostavno na takvom je položaju čovjek da mu ne bi baš dobro došlo , čuva svoje dupe , ali dobro opraštam sve dok je za dekriminalizaciju vutre. Evo šta je rekla glupača.Na onovu činjenice da su 85% onih koji su na heroinu ,prema nekim istraživanjima , prvo probali vutru , ona je izjavila da 85 % onih koji probaju travu skrenu na heroin , e onda su je Sakoman i Lučin isppravili i rekli da to nije točno nego da je možda 2 % onih koji probaju vutru skrenulo i na ostale stvari i da bi kad bi ono što je ona nepismena tuka izvrnula činjenice bilo točno da bi to prema njenom izvrnutom shvaćanju onda bilo 85% od 40% onih koji probaju marihuanu u hrvatskoj(kao maloljetnici čini mi se ) dakle 34% onih koji probaju marihuanu završili bi na heroinu što je totalni promašaj čak i za statistike koje ionako nisu točne 100 % .

cannebosanac is offline   Reply With Quote