Samo sam rekao da nije prirodan al idobor ne mora značit da je lošaa stvar i onako se treba koristiti samo u vegetaciji , kao i ovaj sigurno nije dobro prskati ga po cvjetu jer onda ćeš to i popupiti , a ovaj Pips ,sam samo rekao da se valjda zove tako , ali je prirodan sigurno tako piše na boci , ne bi Slovenci smjeli lagati o tome , i ovaj piretrin se dobija iz neke biljke a i koristi se u onim raznim sprayevima za komarce skupa sa još nekim zaboravio sam im imena spojeva . I ne mogu nikak oda se sjetim imena pravog ovog Pipsa uglavnom bjela plastična boca s rasprskivačem , valjkastog je oblika i široka negdje oko 10 cm od dna pa do visine od nekih 12-15 cm i onda se naglo sužava prema prskalici koje je zelene boje , na bjeloj boci je većinom sve zeleno i crna slova , uglavnom služi za posipanje po cvjeću a ja sam odlučio da to koristim jer bolje nisam mogao nabavit i prirodno je sigur ne sumnjam ni malo . Čini mi se da ga Krka proizvodi Slovenci uglavnom samo ne mogu se sjetit i ne mogu da nađem googlo sam pola sata i ništa mi ne daje , sve samo pips čips i vid... kl... izbacuje jebali ih oni .