Kako je prirodni jebo ga ti kad je s deterdžentom , samo mi nemoj reći male su količine .I još koliko je prirodan trebaš nositi zaštitu , ako ti treba prirodni imaš ovaj slovenski starinski piše da je prirodni na bazi piretrina , meni je bio dobar jednom kad sam vani radio nikakvih problema nisam imao ni sa tripsom ni sa kakvim insektima a vani sam radio , poprskao sam jednu onu bocu od 500 ml čini mi se , potrošio sam je pola kod prvog prskanja na 20 biljaka veličine po 1.5 m su bile u vegetaciji ne nešto pretjerano razgranate ali su imale dosta zdravih listova i onda kod drugog sam ostatak od pola boce razvodnio tako što sam bocu napunio vodom do vrha, sve prije cvjetanja naravno , jednostavno sam ih zaštitio na zdravo ,a tako i treba napraviti jer kad zvjeri napadnu onda je većinom već kasno .
Pips se zove , zeleno bjela boca s pumpicom-prskalicom , čini mi se i piše da je ne otrovan za čovjeka i životinje osim onih u vodi , to i ne kontam ali tako piše i sumnjam da bi Slovenci mogli tako lako prodavat maglu ipak su oni u EU .
Last edited by cannebosanac : 05-11-2007 at 00:47.
|