View Single Post
Old 05-03-2007, 23:26   #56
doors_of_perception
pred ban

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by DiZiZ View Post
mislim da ju je najbolje posušiti, prokuhati, pa posušiti, pa staviti u kapsule pa pojesti... Samo nisam siguran kolku bi dozu uzeo

Posušit pa prokuhat pa osušit?

Nije mi jasno zašto prokuhat pa opet sušit?

Il ih jedeš "polu-sirove" (ne sirove u doslovnom smislu već postupak koji je San Pedro naveo na 1. il 2. stranici) il ih sušiš pa ih takve jedeš il ih kuhaš (čaj) bilo da su polu-sirove il suhe... sušit ponovno nešto šta si prokuhao po meni bi značilo izgubit velik dio aktivnih spojeva.

Još osobno nisam probao varijantu "polu-sirovih" na San Pedrovu preporuku, već u obliku čaja i suhih, koje sam jeo... Čaj je ogavan iako ne pada na želudac toliko teško koliko kad ih se jede suhe... Sad čekam početak sezone pa ću ić živit u šumu na nekih tjedan dana i oplemenjivat se amanitama u njihovom materinjem staništu (kao i bilo kojeg drugog bića uostalom:) i probat ovaj put uzimat ih na spomenutu varijantu.

Kažeš koja doza?

Ako ćeš suhe u obliku praha (još kao šta kažeš ubaciš ih u kapsule) za početak bi bilo dosta 5 grama... Kasnije ovisno o sebi povećavaš, iako kod amanita izbrijavanje njenog potencijala nije nimalo lagano, pošto spada i jest, veoma jak i kvalitetan spoznajni podarivaoc.
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "

Merlin
doors_of_perception is offline   Reply With Quote