Tema: kloniranje
View Single Post
Old 04-28-2007, 20:27   #62
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Ja uzeo davno još ga nisam imao prilike koristiti ,a mislim da se cijena nije mjenjala Talijanski Rigenal P 250 grama košta :

4.80 KM = 2.45512 € = 18.0862 Kuna = 41.0537 Dinara = 122.785 Tolarjev

Znači mnogo povoljnije nego ovaj što ga je gens našao dobiješ deset puta više za 3 puta manju cijenu . Mislim da bi ovaj trebao valjat . Ne mogu sad više pisat i govorit gdje sam kupio i onako ne bi smjeli reklamirati . Moram ići kasnije ću usporediti sastojke , trebala bi biti ista stvar unutra . Možda i nije ,nemam pojma ?

Edit : Provjerio sam nisu isti sastojci u ovome rhizoponu je indol butanska kiselina a u Rigenal P je nekakav NAA (alfanaftalenacetico) . I ovog Rigenala P nema na popisu SREDSTAVA ZA ZAŠTITU BILJA KOJA IMAJU DOZVOLU ZA PROMET I PRIMJENU U REPUBLICI HRVATSKOJ .

I da dodam još samo ovo u vezi kloniranja bez ikakvih sredstava sam pročitao i na Overgrowu i tamo je pisalo detaljno kako se radi i pisalo je da posuda(kad se radi sa vodom) mora biti neprozirna . Ja sam probao par puta i ne znam zašto mi nije uspjelo, vjerujem da ta metoda radi zašto meni nije htjelo nemam pojma .

Last edited by cannebosanac : 04-29-2007 at 18:07.
cannebosanac is offline   Reply With Quote