View Single Post
Old 04-24-2007, 17:26   #13
kanehbosem

kanehbosem's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by Tihojla View Post
kane .. u ustavu ti JASNO piše da se sloboda MOŽE ograničiti i piše zbog kojih razloga.
i svaki zakon zapravo ograničava slobodu, propisuje način na koji se moraš ili trebaš ponašati ... dakle ne dopušta ti apsolutnu slobodu.
Društvo (većina) ima pravo regulirati određeno ponašanje!
razumijem tvrdnju ovih argumenata
no ne slažem se sa razlozima koji su uzrok zabrane, zapravo mislim da nisu točni i istiniti
ne slažem se sa oblicima zabrane (upotreba u bilo koje svrhe - zabranjeno!)
tj. ne mogu se pomiriti s time što ne postoji mogućnost odgovorne i ovlaštene upotrebe
(kao u naprimjer belgiji, španjoslkoj, nizozemskoj)
i ne slažem se sa predviđenim kaznama
i zato mislim da zakoni o suzbijanju zlouporabe droga nisu ustavni zato jer ulaze u prostor koji bi trebao biti prepušten na slobodan izbor a ne bi trebao biti zabranjen zakonom

naravno da što se tiče tehničkih pitanja je sve bezprijekorno i nisam mislio u tom smislu da nije ustavan,

već u ovom drugom koji sam objasnio gore

na kraju krajeva zato i postoje kanabis udruge da se bune protiv takvih zakona i da traže mekše zakone
čini mi se da znam tko sam. ja sam promatrač
kanehbosem is offline   Reply With Quote