Quote:
Originally Posted by kanehbosem
pa trebaju nam i informacije i prijevod,
kažeš baviš se ovim 30 godina, hm, aj dobro,
trebaju nam one informacije koje ćeš vidit da ih ovdje nema
dakle to su one više znanstvene informacije koje su nam ili pobjegle iz medija ili nisu objavljene
ako ti se prevodi evo ti link o odgovornoj upotrebi. to bi bilo dobro prevesti,
s obzirom da se već 30 godian (možda ti se omanio broj na taastaturi) baviš ovime možda imaš i neku ideju (respekt:)
http://www.norml.org/index.cfm?Group_ID=3417
welcome na brod 
|
Nisam pogreshio pri kucanju, nego sam mnogo mator. Recimo evo jedna moja ideja za brzu dekriminalizaciju koja datira negde iz 1989. i zbog koje sam na zalost zavrshio u CZ-u. Recimo da se u jednoj noci u BGD-u na svaki znak zabranjenog parkiranja okachi po recimo unca vutre (naravno, lisce, muzjaci i sve ono shto se u proizvodnji tretira kao "waste") i da se anonimnim pozivom na svim medijima objavi da je od tog trenutka vutra dekriminalizovana i da se ko zeli moze posluziti na najblizem znaku zabranjenog parkiranja. Naravno konsekvence posle toga bi bile da svako ko padne sa manje od jedne unce moze da se vadi pred murijom da je to nashao jer su objavili preko radija, TV-a isl. Naravno, za to bi trebalo organizovati sve uzgajivache da uredno prikupljaju i zrtvuju "Waste" za opshte dobro. Ja sam tada prikupio oko 20 kila ("pao" sam sa 10), a vi mladji, ako ste zainteresovani izvolte. Lichno poznajem neke ljude iz Dama koji duvaju samo isolator i sve ostalo, pa chak i vrhunske hedove tretiraju kao "Waste"