Tema: Weeds
View Single Post
Old 04-22-2007, 16:53   #29
Weedran

Weedran's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema

Nemesis-ovi linkovi za prvu sezonu provjereno rade, nije bilo nikakvih problema, winrar sve uredno spojio. Ako imate error kod nekog od downloadanih fileova to je zato jer vam je veza s internetom loša ili vas komp s.jbe kod downloada ili neki deseti razlog, uglavnom fileovi za prvu sezonu čije je linkove nemesis stavio su ok.
Evo vam prijevode za prvu sezonu, provjereno rade sa nemesis-ovim linkovima, tj. za 23.976 fps, a sad neznam dali su isti kao i oni koje je cannebosanac stavio. Titlove sam skinuo sa raznih sajtova i svakome sam trebao prilagođavati sinkronizaciju sa "Subtitle Workshop"-om. Neznam dali su titlovi bili krivo sinkronizirani, ili su epizode od nemesisovih linkova drugačije građene, no uglavnom evo prilagodio sam titlove za cijelu 1. sezonu:

>> Titlovi za 1. sezonu, 23.976 fps (radi sa nemesisovim linkovima) <<

O seriji:
Serija nije komedija, niti ima neku uzbudljivu priču, već je prikazan svakodnevni život jedne žene koja je diler vutre, njene obitelji i prijatelja. Ništa posebno ali da se pogledati... Za one koji nemaju dsl ili imaju male ograničene mjesečne pakete nebi preporučio da idu to sve skidati.

Last edited by Weedran : 04-22-2007 at 20:25.
Weedran is offline   Reply With Quote