View Single Post
Old 04-13-2007, 09:45   #6
Ramona_Red
THC vitamin

Ramona_Red's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

Rox - malo kasnim s komentarom jer si se, vidim, već zahvalio na komplimentima, ali stvaarno - svaka ti čast!!! Predivno si sve opisao, stvarno si postupak učinio 'foolproof' što(no) bi rekli englezi: mora bi bit totalni idiot da sjebeš nešto pored ovako 'ilustriranog vodiča'. Ti si očito jedan od onih (nas) koji znaju prenijeti svoje znanje na druge, a to je rijetka vrlina! Stvarno, svaka čast, i ova fotka sa srcem ti je super fora za kraj hehhe ... Eee da, ja sam ti 'otkrila' di ih ima - e pa vidiš, znala sam ja kome ću ;) - nanjušim ja sve ovim mojim nevidljivim radarskim ticalima bzzp bzzzp - zauzvrat, sumnjam da bih se osobno ikad upuštala u izradu LSA ekstrakta da nisi ovo postao - koliko god odavno znam da je puno puno bolje nego jest sirove sjemenke - tek sad mogu sigurno reć da i ja znam kako i što - i jedva čekam priliku da se i sama uhvatim 'mućkanja'

Ako smijem samo dodati - u vezi gadnog okusa ekstrakta - uzme se kapsule - bilo kakve od bilo čega, no naravno, što veće to bolje - ima onih 'konjskih' što u njih stane masu toga - tako da gutaš što manje plastike - isprazne dobro i ispušu i eventualno očiste kistićem da ne bi po njima ostalo antibiotika ili što je već bilo unutra - mada nikad ne ostane niš, lipe su glatke - i napune željenom supstancom! Ovo je stari dobri đir za sve one gadarije koje inače nikako ne bi mogli prevalit preko jezika

I da ponovim onu legendarnu Glossijevu: 'Gdje se balkon plavi - tu je bećar pravi!!!'

Last edited by Ramona_Red : 04-13-2007 at 09:54.
Ramona_Red is offline   Reply With Quote