View Single Post
Old 04-13-2007, 03:02   #2
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

A šta ćeš skupit u nas ovdje , ko skupi mislim svaka mu čast i svaka mu dala, samo većinom su sve neki pušači od kurca , 80 % , i više ovo sam bubno cifru iz glave , bi ih pušilo samo kad im se servira i da nemaju s vutrom dodira nikakvog , još bi im neko trebo i šatove puhat u usta .Što se mene tiče ja bih došao i na ovaj marš i na bilo koji što je već bio održan npr. ono Zagrebu što je bilo , baš sam neku večer gledao Peščenicopolis na HRT 2 ,odavno niko nije ni spomenuo ništa o vutri ni o tom maršu a i ovo o Peščenici je čini mi se repriza bila nakon ko zna koliko godina i žao mi što sam toliko daleko i od BG i ZG pa da odem na neki od Marševa a u Sarajevu ja mislim kad bi neko tako nešto napravio mislim da bi zaglavio u 10 godina na robiji . Eno svađaju se hoće li im Tompson svirat ili neće , jebo ih Tompson sviju u šupak , glupi narod jedva čeka da ispane neki ***** da se svađaju oko nečega , treba ih napušit nekako sve neće li im mozak proradit , samo kako ih napušit . Da im je gurnut nekako u ćevape i burek hašiša možda bi drugačije razmišljali .

cannebosanac is offline   Reply With Quote