Cekaj cekaj cekaj....jel to znaci da je Salviji odzvonilo?
*****ti opet clanak, takve "novinare" treba protjerat u Mongoliju. Na samom pocetku kaze da na trziste "narkotika" dolaze nove droge, pogodi sta dragi moj novinaru zaostali, 95% droga nisu narkotici, neinformirana đubrad koja si nalazi pisat o necem o cem neznaju nista. Po ovome ispada da je Salvia narkotik, daj molim te.
A najveci bullshit ikad:
Upozorio je da je opasnost od kušanja droge puno veća nego što ljudi misle, pa tako po nekim statistikama svaka četvrta ili peta osoba može postati ovisnom već od samo jednog kušanja droge.
Droga od koje postanes ovisan nakon jednog kusanja ne postoji. Meni ne ide u glavu kako si jebeni farmaceut moze dozvolit izjavit tako nesto?
Ja ne kuzim jel mi ulazimo u Europu ili ne, jer usporedjujuci zakone o drogama s njihovima, definitivno ne. Di su dokazi koji opravdavaju kontroliranje Salvinorina A? Ovo je jebena sala, kako pobogu mogu shvatit drzavu ozbiljno kada ide zabranit prirodnu substancu bez ama bas ikakvog proucavanja, samo zato jer je psihoaktivna?
Nase divno drustvo ti dopusta kupit pistolj, ali ne i biljku. Da li to ima ikakvog smisla vama!?
|