View Single Post
Old 04-02-2007, 22:46   #35
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default 1 dobra i 1 loša vijest

Skino sam How High i Evil Bong i rade oba s HJ Split 2.2 . How High je odličan 5 a Evil Bong onako , možda da sam bio pjan i napušen pa bih se nasmijao na par dobrih scena, ali to je moje mišljenje ,možda bi nekome bio i dobar .

A sad loša stvar ovaj Grandma`s Boy ne radi kao ni Schlomi što nije htio niti sa HJ Split 2.2 niti 2.3 verzijom , samo što sam ja išo skidat opet sve ponovo i popušio 1.5 GB za qrac , poslaću nemesisu ove checksume u PM-u(mislim u Private Message,a ne u Pi**u Materinu) možda on skuži o čemu se radi . Ali mislim da nije moguće da sam dva puta popušio neku grešku u downloadu na Grandmas Boy ,a da mi ova dva gore prva filma i Half Baked prije par mjeseci upale od prve . Up in Smoke sam skidao ponovo i upalio mi je od drugi put , ali mislim upalio bi i od prve samo sam ga bio zajebo prije nego što sam ga pokušao spojit , već sam sam pisao o tome .

Tako da od ovih 6 filmova rade sljedeća 4 : How High , Half Baked , Cheech and Chong`s Up in Smoke i Evil Bong .

Ovaj Cheech and Chong's Nice Dreams već je rečeno pojeban jer je neki debil(dabogda ga rodbina prijavljivala) prijavio link 004 , a evo ovaj Grandma`s Boy se da skinut ali povezat i izvadit iz arhive nema šanse .Ko zna možda je stvarno pass pogrešan,kao što Win RAR prijavi na kraju , mislim ovo kad ga je nemesis išao arhivirat WinRAR-om možda je umjesto nemesis stavio memesis ili nemesos ali jebiga ko će to sad otkrit , kombinacija ima pun ***** a ss ovim programima za razbijanje passworda ne znam radit(još uvijek ali pomalo i to ću provalit ).

Ništa jebiga eto čisto da se zna ako nekoga zanima šta vrijedi pokušat skinut , i najbolje prije skidanja neka provjeri linkove da li pali svaki pa tek onda na download , da ne bude ko ovome gore s Nice Dreams . Toliko za sad idem sad na Dazed and Confuzed da skinem pa kud puklo da puklo , još to da mi ne upali i ode pola mog limita u vatru a i ja skupa s njim u penziju opet ko i prošli mjesec nema me skoro nikako na forumu ni da čitam a kamoli da nešto pišem limit jebga ko će plaćat dodatni promet nisam Gates .

cannebosanac is offline   Reply With Quote