View Single Post
Old 03-31-2007, 13:59   #33
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by Pampers View Post
hehe, strucno nema sto...

uvijek ga ubijes;)

Ali reci mi onda nesto, u par navrata sto sam pricao s "salvijom"... rekla mi je samo neke gluposti koje mi nemaju smisla... Treba li pokusavati pronaci smisao u onome sto ti kaze ili to pricas s samim sobom i to treba zanemariti!?!

Ili je pitanje duhovne vjere dali preuvelicati njene poruke?

Don Juan vidi u psihodelicima saveznike. Dali je to pravilan pristup tome ili je to kombinacija autosugestije i totemickog fanatizma?

Hmm, idem po x10 mozda saznam odgovor;)
Pa smatram da je to jedna kombinacija svega šta si naveja. Unutra, vanka, okolo...u takovim stanjima svijesti ti podatci jednostavno gube važnost.
Nisi jedini koji nerazumi ŠTA ona priča...
S jedne starne imaš razum (hmh,hm Nonal), a s druge strane uletiš direkt u Nagual, kako bi se to reklo rječnikom Don Juana.

Mislim da neterba tražit smisao u inome šta čuješ u toku "izleta". U isto vrime svjestan si da je to sve samo uticaj nečeg šta si "unija" u sebe, a s druge strane razum je fasciniran i prestrašen bespućima i događajima koje je, htio-nehtio bio prisiljen "vidit". E ovde se formira "rascjep"; reka bi da se otvara prolaz...
Tek tu počinje obrada podataka, a to može bit jako zbunjujuće, zar ne?
pa na kubu činit koji đir...
TBF - Đita

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote