E Pampers, Pampers

...
Quote:
|
ili se radi o tome da naši "sastavni" dijelovi postanu vidljivi i komuniciraju s nama (tj mi komuniciramo sami sa sobom), neznam.
|
Eto, točno tako (nekako): ja sam na ibogi, nakon što me paralizirala, prvo osjetila
svoju dušu, kao 'gusti' svjetlucavi zrak unutar balona tijela - i nakon kratkog vremena počela viđati druge duše, koje kao da su ugledale nešto novo u svom svijetu - nikad neću zaboraviti jedno žensko vilinsko biće (prozirno-fluo-metalik-svijetlo-zeleno-plave boje i supstance) koje je doplutalo kako bi mi se ogledalo u očima (došlo mi je na 2-3 cm blizu!) i kad je - valjda - kako sam ja to skužila - vidila da nisam jedna od njih, s njihove strane, da nisam (još) mrtva, ili što li - kratko se osmjehnula i onako vilinski-hirovito otprhnula ća od mene, ostavljajući blještav delay efekt ... ona je bila među prvima - poslije mi je dolazilo na desetke različitih, bizarnih bića i stvari koja su dolazila i prolazila ili pored mene, ili baš KROZ mene - no ne obraćajući pažnju na mene previše - dosta njih nisu ni mogla imati 'pažnju' kao takvu jer nisu bili bića već stvari, recimo građevine itd. - no ova je bila najsličnija nečem ljudskom/vilinskom - i jedina mi je došla tako jako jako blizu - oči u oči dakle - i bila je tako lijeeepaaa ...
Quote:
|
Nakon dovoljno experimenata, nisam uspija zaključit o čemu se radi, ali sam naučija poštovat ova močna oruđa za samospoznaju/ajnalizu; naučija san poštovati te močne "kjučeve svijeta duhova".
|
Potpisujem. Sad mi je jasno, ko što je još jedan lik rekao, nakon što mu je - prije prve inicijacije ibogainom - izgledalo prenapuhano i isfolirano to što mu je guru naložio - dok ibogu stavlja u kapsule - da tih 15tak minuta iskoristi da se duhovno poveže s tom biljkom i da zatraži od nje pomoć i odgovore i sve ono što ga zanima i zbog čega je došao .... poslije kad je skužio koliko je ta biljka moćna - bilo mu je žao što se nije pokušao više s njom povezati, kako mu je bilo rečeno.
Ili ko što sam ja danas rekla prijateljici kad me pitala za ibogu i djelovanje: jesi kad letila avionom? Onaj prvi put? E pa znaš ono, dok se avion još muva po pisti pa misliš 'eh, neš mi ti, ovo ko da se vozim u autu' - to je ono kad ti dođe prvi, drugi, treći val - no poslije - kad počnu dolaziti ostali, svaki dvostruko jači - e to je baš kao ono kad avion upali sve motore, pa se odjednom digne - a ti ostaneš paff - zatečen njegovom snagom ...
Da ne budem off-topic - salvia je i po meni disocijativ ... a Pampers što će ti 10x ekstrakt - pa dosta ti je valjda 5x? Bilo je u Azariusu i čistog salvinorina A - ali ne znam - ja bih uvik radije uzela Sally, nego te umjetne tabletice