View Single Post
Old 03-29-2007, 07:59   #23
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by Pampers View Post
Evo jedno intimno pitanje guru hasane...
Kolko mozes dobiti salvije od jedne biljke? kolko cesto mozes brati lisce i dal se isplati sadit?
(prvi moj post koji je na 2 strane... sve me trnci prolaze )
(E da, vidim imam dva lista vutre kraj imena... jel se ti listovi na kraju godine salju korisniku na pusenje il je to samo za zadirkivanje?)

Sve si isplati sadit. I to se uvik isplati sadit. Oko 100-200 listova ti ide za 50g. Ovisno o veličini listova.
Moš ti odma satrat cilu biljku, i osušit je...ali ima bolji način:
kako kad naraste nekih 50-60 cm, otineš vrh u dižini 3-4 interode. Ostaviš samo one najmanje listiće i eventualo par najgornjih. Ako su preveliki (duži od 3 cm) i njih malo skratiš (imaš u stoned free growguide kako se klinira vutra; sistemje isti samo šta Sally se zakorjeni i bez hormona). Skinuto lišće pušiš (ili ga lipo spremiš i skupljaš). Kad biljka dobije grane od nekuh 20-ak centi, ponoviš postupak na njima, i opet imaš lista. I tako do jeseni kad biljka ide na "spavanje". Onda je možeš posić do temelja, ostaviš eventualno vrhić-dva da ima kasnije iz čega rast. Cilje napravit je šta grmastiju i zaklonirat šta više novih, a onda ima lista ko u bajci...
pa na kubu činit koji đir...
TBF - Đita

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote